Referanser
Vi er stolte av å være bidragsytere for bedrifter i offentlig- og privat sektor. Her er noen av våre kunder:
Ruter-customer-image
Finn-customer-image
Distribution Innovation-customer-image
Møller Digital-customer-image
Laerdal-customer-image
Odin-customer-image
Gjensidige-customer-image
Phonero-customer-image
SuperEgo-customer-image
Dfind Consulting og Skatteetaten

Skatteetaten inngår rammeavtale med Dfind Consulting. Dfind Consulting er valgt som 1 av 6 leverandører innen Brukskvalitet og valgt som 1 av 9 leverandører innenfor Systemutvikling Java på rammeavtale om konsulenttjenester innen IT.

Dfind Consulting bistår alle typer organisasjoner og virksomheter uavhengig av deres teknologiske plattform med systemutvikling, brukeropplevelser (UX), prosjektledelse, rådgivning og arkitektur.

– Å få lov til å være med å utvikle og styrke samfunnsmessige viktige løsninger for Skatteetaten er utrolig motiverende for oss, sier Aase Thuestad, leder for Kristiansand- og Stavangerkontoret.

Hun mener en grunn til at Dfind Consulting har klart å skape et sterkt faglig og godt samarbeidsmiljø så raskt, er at de aktivt satser på tillitsbasert ledelse der ansatte er med å ta beslutninger – også i ansettelsesprosesser. Det har gjort at de utover å sikre seg bred kompetanse, også har fått inn personligheter med forskjellige perspektiver som bidrar inn i den interne kulturen.

– Sånn sett passer vi perfekt til å jobbe med Skatteetaten som har alle i Norge som brukere, sier hun.

Dfind Consulting er en del av Randstad. Randstad er verdens største selskap innen HR hvor kultur og betydningen av mennesker er sentralt.

Kan vi hjelpe deg?

Trenger du hjelp til å forstå dine kunders behov, designe og utvikle nye, eller forvalte eksisterende løsninger? Vi har noen av de aller beste konsulentene innenfor design og brukeropplevelser, systemutvikling og prosjektledelse. Ta kontakt!

Sammen med våre kunder løser vi utfordringer til nytte for bruker og bedrift