Spennende kunder og varierte prosjekter
Vi jobber mot alle typer virksomheter i arbeidslivet – og uansett størrelsen på prosjektene setter vi vår stolthet i å bruke kunnskap og teknologi til å lage løsninger som gjør det enklere for folk og samfunn:
Ruter-customer-image
Finn-customer-image
Distribution Innovation-customer-image
Møller Digital-customer-image
Laerdal-customer-image
Odin-customer-image
Gjensidige-customer-image
Phonero-customer-image
SuperEgo-customer-image
Dfind Consulting og Skatteetaten

Skatteetaten inngår rammeavtale med Dfind Consulting. Dfind Consulting er valgt som 1 av 6 leverandører innen Brukskvalitet og valgt som 1 av 9 leverandører innenfor Systemutvikling Java på rammeavtale om konsulenttjenester innen IT.

Dfind Consulting bistår alle typer organisasjoner og virksomheter uavhengig av deres teknologiske plattform med systemutvikling, brukeropplevelser (UX), prosjektledelse, rådgivning og arkitektur.

– Å få lov til å være med å utvikle og styrke samfunnsmessige viktige løsninger for Skatteetaten er utrolig motiverende for oss, sier Aase Thuestad, leder for Kristiansand- og Stavangerkontoret.

Hun mener en grunn til at Dfind Consulting har klart å skape et sterkt faglig og godt samarbeidsmiljø så raskt, er at de aktivt satser på tillitsbasert ledelse der ansatte er med å ta beslutninger – også i ansettelsesprosesser. Det har gjort at de utover å sikre seg bred kompetanse, også har fått inn personligheter med forskjellige perspektiver som bidrar inn i den interne kulturen.

– Sånn sett passer vi perfekt til å jobbe med Skatteetaten som har alle i Norge som brukere, sier hun.

Dfind Consulting er en del av Randstad. Randstad er verdens største selskap innen HR hvor kultur og betydningen av mennesker er sentralt.

Kan vi hjelpe deg?

Trenger du hjelp til å forstå behovene til kundene dine bedre, designe og utvikle nye, eller forvalte eksisterende løsninger?

Vi har noen av de aller beste konsulentene innenfor tjenestedesign og brukeropplevelser, systemutvikling og prosjektledelse. Ta en prat med oss.


Sammen med kundene våre løser vi utfordringer som skaper gode ringvirkninger for brukere og bedrifter.