Naviger til forside. Bilde av Dfind Consulting logo

Hvilke goder har vi

Mange lurer på hva man får utover spennende oppdrag, god lønn og veldig hyggelige kollegaer:

Dfind Consulting skal være et sted hvor man trives og føler seg trygg og ivaretatt på både det faglige- og personlige plan: Vi vet at fornøyde ansatte skaper et godt miljø. Her kan du lese mer om fordelene ved å jobbe hos oss og hva du får av goder, i tillegg til gode kollegaer.

Rekrutteringsbonus

Ditt nettverk er gull verdt! Vi er glade i nettverket vårt, jo flere vi kjenner jo bedre blir vi som selskap. Det å bruke nettverket ditt kan generere gode bonuser: Får du som konsulent med deg en bekjent som ender opp som kollega får du hele 60.000,- i bonus etter at vedkommende har fullført sin prøvetid og du som fikk kandidaten med fortsatt er ansatt hos oss.

Fagbudsjett og videreutdanning

Man blir aldri for gammel til å lære noe nytt! Derfor har du et fagbudsjett per år på inntil 30.000,- og 3 lønnede dager. Dette skal brukes til faglig utvikling, f.eks. konferanser, kurs, fagbøker, kost/losji på konferanser.

Techbudsjett

Inntil 10 000,- av fagbudsjettet kan brukes på «tech». Techbudsjett og fagbudsjett er personlig og er tiltenkt teknologi for å fremme faglig utvikling. Dette budsjettet blir tilgjengelig fra første arbeidsdag.

Eget aksjeprogram

Randstad SPP er et svært gunstig globalt aksjeprogram, der ansatte har mulighet til å investere i Randstad.

Overtidsbetalt og god lønn

Hos oss får du en av markedets beste lønn for din innsats. Vi følger Tekna sin lønnsstatistikk og ligger helt i øvre sjikt. For overtidsarbeid betales et tillegg til lønn på 40%!

Randstad with heart

Randstad oppfordrer sine ansatte til å jobbe frivillig minst én dag i året for en sak som støtter selskapets samfunnsansvar. Randstad With Heart hjelper vår globale organisasjon med å starte prosjekter, å skaffe og gi støtte, og å engasjere seg sammen med kollegaer både i eget land og rundt om i verden.

Lønn under sykdom

Vi betaler full lønn under sykdom, begrenset til 12 måneder.

Lønn under svangerskapet

Velkommen til verden! Arbeidstaker mottar lønn inntil 9G fra Dfind Consulting under foreldrepermisjon. Foreldrepenger fra NAV tilfaller Dfind Consulting så lenge Dfind Consulting utbetaler lønn under permisjon.

I forbindelse med fødsel har partner rett til to ukers omsorgspermisjon.
I Dfind Consulting får arbeidstaker dekket lønn i denne perioden.

Helseforsikring

Du får full helseforsikring som ansatt gjennom DNB.
www.dnb.no/helse

God pensjonsordning

Dfind Consulting har en meget god pensjon, langt over de 2% som er lovfestet. Vi har tjenestepensjon gjennom Gjensidige. Hver måned blir innskuddet overført til din egen pensjonskonto.

Bredbånd, Mobil og PC

Dfind Consulting dekker mobiltelefon og arbeidsrelatert bruk. Leverandøren er Phonero og det er inkludert 15 GB data per måned og fri tale og SMS i Norge og EU/EØS-land.
Du mottar PC/Mac ved oppstart.
Dfind Consulting dekker utgifter til bredbånd opp til 600 kr/mnd.

Hytteturer, skiturer, utenlandsturer og sosiale aktiviteter hele året!

Til slutt men ikke minst! Kanskje det viktigste for oss: Det å være sosiale sammen! Hos Dfind Consulting skjer det noe ukentlig. Vi har en aktiv sosialkomité og en veldig god fagansvarlig. Det er regelmessige fagkvelder og sosiale tilstelninger. I tillegg reiser vi alle på en hyttetur i vinterhalvåret for å teste ski kunnskapene våre og så tilstreber vi å få til en utenlandstur for å feire hva vi har fått til det siste året. Det er ulike interessegrupper som også møtes regemlessig; alt fra toppturer til klatring innendørs til badstu gruppa som liker kalde bad i vinterhalvåret.

Vi har flere ganger blitt kåret til Norges Beste Arbeidsplass. Det er alles annsvar å forvalte denne gode kulturen vi har, derfor bruker vi ekstra mye energi på å ha det fint sammen.

Jobb hos oss

Er du en dyktig teknolog, designer, systemarkitekt eller prosjektleder? Folk med forskjellig kompetanse gir nye perspektiver og styrker oss som selskap.

Vi ser etter deg som synes ny teknologi er spennende og holder deg oppdatert på fagfeltet ditt. Du må ha 3 år eller mer med yrkeserfaring som systemutvikler, arkitekt, prosjektleder eller UX-designer.

Vi tilbyr noen av markedets beste betingelser, med dyktige kolleger og et sosialt miljø du ikke vil gå glipp av. Du får blant annet konkurransedyktig lønn, romslig teknologibudsjett, årlige sosiale turer, samt valgfrie kurs, seminarer og sertifiseringer. Vi har en utpreget sosial profil med fokus på en trygg hverdag med prosjekter som gir en god faglig utvikling.

Kultur skapes uansett om vi gjør noe aktivt for å forme den eller ikke. En kultur hvor folk trives må jobbes for. I Dfind Consulting investerer vi mye i trivsel. Virkningen av det blir mer engasjement, bedre faglig utvikling, smartere løsninger og mer meningsfull tid på jobben for alle. Trivsel lager ringvirkninger alle nyter godt av.

Vi er stolte av at vi igjen har kapret 2. plass i kåringen av Norges Beste Arbeidsplasser til Great Place to Work!


Send en åpen søknad til josefine.feet-thaule@dfind.no

Les om hvordan det er å jobbe hos oss