Jobb hos oss
Er du en dyktig teknolog, designer, systemarkitekt eller prosjektleder? Folk med forskjellig kompetanse gir nye perspektiver og styrker oss som selskap.

Vi ser etter deg som synes ny teknologi er spennende og holder deg oppdatert på fagfeltet ditt. Du bør ha utdanning med fokus på systemutvikling samt 3 år eller lengre erfaring som systemutvikler, arkitekt, prosjektleder eller UX-designer.

Vi tilbyr noen av markedets beste betingelser, med dyktige kolleger og et sosialt miljø du ikke vil gå glipp av. Du får blant annet konkurransedyktig lønn, romslig teknologibudsjett, årlige sosiale turer, samt valgfrie kurs, seminarer og sertifiseringer. Vi har en utpreget sosial profil med fokus på en trygg hverdag med prosjekter som gir en god faglig utvikling.

To år på rad er vi Great Place to Work-sertifisert, men i år klatret vi opp på pallen og ble kåret til Norges andre beste arbeidsplass i kategorien 50 til 199 ansatte! Det er vi stolte av! Vi har som mål å være det konsulentselskapet «alle ønsker å jobbe for». Å klatre opp på pallen i en slik kåring er en bekreftelse på at vi jobber riktig!


Send en åpen søknad til eirik.gihle@dfind.no

Sommerjobb i Dfind Consulting
En sommerjobb hos Dfind Consulting vil gi deg muligheten til å teste ut konsulentrollen, bygge faglig nettverk og det vil gi deg et godt utgangspunkt for videre karriere når du skal ut i arbeidslivet.

Hvem er vi?

Dfind Consulting er et teknologiselskap som hjelper våre kunder med rådgivning og utvikling av moderne IT-løsninger slik at de skal kunne oppnå sine mål innen digital fornying, innovasjon, brukeropplevelser og gevinstrealisering.

Vi har kontorer i Oslo, Kristiansand, Stavanger, Bergen og Trondheim. Dfind Consulting er et teknologiuavhengig selskap som har kunder innenfor flere segmenter i både offentlig- og privat sektor. Våre konsulenter jobber innenfor fagfeltet systemutvikling.

Om sommerjobben

For første gang starter Dfind Consulting opp et sommerprogram som skal gi studenter på tekniske studier sjansen til å få en forsmak på arbeidslivet.

Som student er det ikke gitt at man vet hva slags oppgaver man får når man begynner i arbeidslivet. Man har kanskje hørt om begrepene “konsulent” og “inhouse”, men det er ikke alltid så lett å vite hvilken rolle som passer deg best. En sommerjobb hos Dfind Consulting vil gi deg muligheten til å teste ut konsulentrollen, bygge faglig nettverk og det vil gi deg et godt utgangspunkt for videre karriere når du skal ut i arbeidslivet - kanskje leder en sommerjobb til en jobb etter studiene!

Prosjektet vil foregå på kontoret vårt i Oslo og vare fra midten av juni til begynnelsen av august. Du vil jobbe i et smidig team sammen med andre studenter hvor du vil få god støtte og oppfølging fra våre konsulenter. Det vil bli benyttet spennende teknologier, og du vil få muligheten til å utfordre deg selv med en bratt læringskurve. I tillegg vil det bli arrangert mye gøy og sosialt gjennom hele sommeren!

Hvem er du?

Vi ser etter deg som synes ny teknologi er spennende og holder deg oppdatert på fagfeltet ditt. Du bør være student på et studie med fokus på systemutvikling, samt ha 1-3 år igjen av studiet. Det er en fordel om du har erfaring fra tidligere sommerjobber, hobbyprosjekter eller deltidsjobber. Du er glad i programmering og problemløsning, samt nysgjerrig på hvordan hverdagen som konsulent ser ut.

Interessert?

Send søknad til axel.aasen@dfind.no .Vi kaller inn til intervju fortløpende. Dersom du har ytterligere spørsmål angående stillingen, ta gjerne kontakt på telefon: +47 980 24 551.

Axel Aasen

En trygg partner.

Illustrasjonsbilde

Sammen med våre kunder løser vi utfordringer til nytte for bruker og organisasjon. Vår kultur handler om å samarbeide, lytte til hverandre, utfordre hverandre faglig og skape trygghet i et inkluderende miljø. Dfind Consulting er en kompetansebedrift med stor teknologisk bredde som kan bistå alle typer organisasjoner uavhengig av deres teknologiske plattform. Dfind Consulting har som strategi å ha tilstedeværelse i de største byene i Norge for å ha mulighet til å bistå våre kunder over hele landet.

Våre verdier

Dfind Consulting er en del av Randstad. Randstad er verdens største selskap innen HR hvor kultur og betydningen av mennesker er sentralt. I Randstad har vi følgende verdier: To know, to trust, to serve, striving for perfection, simultaneous promotion of all interests.

Egenskaper

Dfind Consulting har definert egenskapene fleksibel, uredd og inkluderende som en rettesnor for alle ansatte og hvordan våre kunder skal oppleve oss:

Fleksible

Fleksible

For de ansatte skal vi være lite byråkratiske. Konsulentene setter selv rammene for faglig utvikling. Våre kunder skal oppleve at vi er enkle å samarbeide med/være en god samarbeidspartner.

Uredde

Uredde

Vi er nysgjerrige og våger å prøve nye ting. Vi er ikke redde for å dele vår kompetanse og erfaring. Våre kunder skal oppleve at vi tør å utfordre deres valg av teknologi og metodikk.

Inkluderende

Inkluderende

Unikt fellesskap bygget på tilhørighet og felles opplevelser. Du skal føle trygghet til å være den du er og kunne ytre dine meninger. Vi skal dele av vår kompetanse med kunden.