Jobb hos oss
Er du en dyktig teknolog, designer, systemarkitekt eller prosjektleder? Folk med forskjellig kompetanse gir nye perspektiver og styrker oss som selskap.

Vi ser etter deg som synes ny teknologi er spennende og holder deg oppdatert på fagfeltet ditt. Du bør ha utdanning med fokus på systemutvikling samt 3 år eller lengre erfaring som systemutvikler, arkitekt, prosjektleder eller UX-designer.

Vi tilbyr noen av markedets beste betingelser, med dyktige kolleger og et sosialt miljø du ikke vil gå glipp av. Du får blant annet konkurransedyktig lønn, romslig teknologibudsjett, årlige sosiale turer, samt valgfrie kurs, seminarer og sertifiseringer. Vi har en utpreget sosial profil med fokus på en trygg hverdag med prosjekter som gir en god faglig utvikling.

To år på rad er vi Great Place to Work-sertifisert, men i år klatret vi opp på pallen og ble kåret til Norges andre beste arbeidsplass i kategorien 50 til 199 ansatte! Det er vi stolte av! Vi har som mål å være det konsulentselskapet «alle ønsker å jobbe for». Å klatre opp på pallen i en slik kåring er en bekreftelse på at vi jobber riktig!


Send en åpen søknad til eirik.gihle@dfind.no

En trygg partner.

Illustrasjonsbilde

Sammen med våre kunder løser vi utfordringer til nytte for bruker og organisasjon. Vår kultur handler om å samarbeide, lytte til hverandre, utfordre hverandre faglig og skape trygghet i et inkluderende miljø. Dfind Consulting er en kompetansebedrift med stor teknologisk bredde som kan bistå alle typer organisasjoner uavhengig av deres teknologiske plattform. Dfind Consulting har som strategi å ha tilstedeværelse i de største byene i Norge for å ha mulighet til å bistå våre kunder over hele landet.

Våre verdier

Dfind Consulting er en del av Randstad. Randstad er verdens største selskap innen HR hvor kultur og betydningen av mennesker er sentralt. I Randstad har vi følgende verdier: To know, to trust, to serve, striving for perfection, simultaneous promotion of all interests.

Egenskaper

Dfind Consulting har definert egenskapene fleksibel, uredd og inkluderende som en rettesnor for alle ansatte og hvordan våre kunder skal oppleve oss:

Fleksible

Fleksible

For de ansatte skal vi være lite byråkratiske. Konsulentene setter selv rammene for faglig utvikling. Våre kunder skal oppleve at vi er enkle å samarbeide med/være en god samarbeidspartner.

Uredde

Uredde

Vi er nysgjerrige og våger å prøve nye ting. Vi er ikke redde for å dele vår kompetanse og erfaring. Våre kunder skal oppleve at vi tør å utfordre deres valg av teknologi og metodikk.

Inkluderende

Inkluderende

Unikt fellesskap bygget på tilhørighet og felles opplevelser. Du skal føle trygghet til å være den du er og kunne ytre dine meninger. Vi skal dele av vår kompetanse med kunden.