Jobb hos oss

Vi er hele tiden på utkikk etter deg med nye perspektiver, initiativ og relevant faglig kompetanse. Er du en dyktig systemutvikler, designer, systemarkitekt eller prosjektleder – les videre!

Vi ser etter deg som synes ny teknologi er spennende og holder deg oppdatert på fagfeltet ditt. Du må ha 3 år eller mer med yrkeserfaring som systemutvikler, arkitekt, prosjektleder eller UX-designer.

Vi tilbyr noen av markedets beste betingelser, med dyktige kolleger og et sosialt miljø du ikke vil gå glipp av. Du får blant annet konkurransedyktig lønn, romslig teknologibudsjett, årlige sosiale turer, samt valgfrie kurs, seminarer og sertifiseringer. Vi har en utpreget sosial profil med fokus på en trygg hverdag med prosjekter som gir en god faglig utvikling.

Kultur skapes uansett om vi gjør noe aktivt for å forme den eller ikke. En kultur hvor folk trives må jobbes for. I Dfind Consulting investerer vi mye i trivsel. Virkningen av det blir mer engasjement, bedre faglig utvikling, smartere løsninger og mer meningsfull tid på jobben for alle. Trivsel lager ringvirkninger alle nyter godt av.

Vi er stolte av at vi igjen har kapret 2. plass i kåringen av Norges Beste Arbeidsplasser til Great Place to Work!


Send en åpen søknad til christel.bjerkreim@dfind.no

Lyst til å jobbe med systemutvikling i konsulentbransjen etter studie?

Vi er over gjennomsnittet glad i å bli kjent med nye mennesker. Har du ett år igjen av studiet og ønsker en skikkelig kickstart på karrieren i 2023, hører vi gjerne fra deg.

Dfind Lab – skaper gode ringvirkninger for resten av karrieren din

Når du blir fast ansatt som konsulent hos oss deltar du på alle aktivitetene i selskapet, og er i tillegg automatisk med i talentprogrammet vårt – Dfind Lab. Det er et toårig program der du får din egen mentor som følger deg opp tett, både faglig og hvordan du trives hos oss.

Dfind Lab arrangerer egne sosiale og faglige turer i inn- og utland som gjør dere godt kjent og trygge på hverandre.

Vi investerer mye i trivsel. Virkningene vi får av det er mer engasjement, bedre faglig utvikling, smartere løsninger, mer felleskap og gøy på jobben for alle.

Gjennom trivsel lager vi gode ringvirkninger alle nyter godt av.

Hvem er du?

Vi tror at du studerer noe teknologisk med hovedtyngde innenfor programmering og systemutvikling og er ferdig utdannet våren 2023. Kanskje har du også tilegnet deg noe erfaring gjennom sommerjobb, deltidsstilling, verv eller hobbyprosjekter etc. Gjennom vår rekrutteringsprosess finner vi sammen ut om vi er en god match!

Hvem er vi?

Vi er en gjeng med fagentusiaster som består av systemutviklere, prosjektledere, prosjektarkitekter og designere. Sammen utvikler vi moderne IT-løsninger for kundene våre. Vi hjelper både private og offentlige virksomheter med digital fornying, innovasjon,bedre brukeropplevelser og gevinstrealisering. Hos oss feirer vi det å lykkes sammengjennom fag, interesser, initiativ, felleskap, utvikling, humor og trivsel.

På den måten hjelper vi folk og samfunn.

Ble du nysgjerrig? Ikke nøl med å ta kontakt – Vi er glade i kaffe og slår gjerne av en kaffeprat med deg. Ta kontakt med Axel Aasen (axel.aasen@dfind.no) dersom du ønsker å vite mer!

Følg oss på våre kanaler LinkedIn og Instagram

Vi lykkes sammen – en trygg samarbeidspartner.

Illustrasjonsbilde

Sammen med kundene våre sitter vi på fantastiske menneskelige ressurser. Riktig person til riktig jobb er noe av nøkkelen for å løse utfordringene på best mulig måte.

Dfind Consulting er del av Randstad – et av verdens største selskap innen HR der nettopp en inkluderende kultur spiller en viktig rolle. Vi har som mål å være til stede i de største byene i Norge for å kunne hjelpe kundene våre i hele landet.

Viktige egenskaper for oss

Hos oss er det å være uredd, fleksibel og inkluderende helt avgjørende for å skape en trygg, spennende og profesjonell kultur.

Fleksible

Fleksible

Vi er ikke byråkratiske Du styrer selv din egen faglige utvikling Vi er enkle å samarbeide med – internt og eksternt

Uredde

Uredde

Vi er nysgjerrige og prøver nye ting Vi er rause og uredde og deler kompetanse og erfaringer. Vi utfordrer kundene våre på valg av metodikk og teknologi

Inkluderende

Inkluderende

Vi har et unikt felleskap som bygger på tilhørighet og felles opplevelser Alle skal føle seg trygge til å være den de er og kunne ytre sine meninger Vi deler kompetansen vår med kundene