Naviger til forside. Bilde av Dfind Consulting logo

Microsoft

Vi dekker ressurser innen utvikling og forvaltning av digitale tjenester. Det betyr systemutviklere, UX designere som tjenestedesign, interaksjonsdesign, visuell design og informasjonsdesign, agil prosjektledelse og konsulenter innen systemarkitektur. Vi jobber med alle teknologiske plattformer i ulike offentlige og private virksomheter.

Velg kompetanse:

Microsoft

Microsoft-fagmiljøet består av dyktige teknologer og rådgivere som er ledende i bransjen! Våre konsulenter er engasjerte og aktive og arbeider med fremtidsrettede digitale teknologier. Vi leverer tjenester til både offentlig og privat sektor, i bransjer som bank og finans, helse, underholdning og energi.

Med fagområdet i bunn har vi i fagområdet Microsoft levert kompetanse til kunder som for eksempel Skatteetaten, Digitaliseringsdirektoratet, Stortinget, Ruter, ICE, Equinor, Norsk Helsenett og Det Norske Veritas.

I fagområdet har vi erfaring med å levere skreddersøm av tjenesteorienterte løsninger med .NET og C#. Dette er komplekse løsninger hvor vi også implementerer forretningsprosesser som er basert på kunders domener. Vi leverer alt fra vedlikehold og fornying av legacy applikasjoner til nyutvikling av nye applikasjoner

Dfind Consulting er også opptatt av IT-arkitektur basert på mikrotjenestedesign og domenedrevet utvikling med fokus på modularisering, integrasjonsmekanismer, ytelse, skalering og Azure infrastruktur.

I forhold til arkitektur har vi erfaring med Azure Event Hub, Azure Service Bus, Azure API Management, Azure Functions, Azure SQL med flere tjenester i Azure. Vi har mye erfaring med å levere Microsoft orienterte Devops og infrastruktur løsninger med Kubernetes, Octopus Deploy og Azure Devops. Våre konsulenter har erfaring med å bruke flere rammeverk som Entity Framework, RabbitMQ, Automapper og MediatR.

Vi representerer et aktivt Microsoft-miljø med mange erfarne utviklere der flere er foredragsholdere på toneangivende konferanser, og noen av Norges fremste teknologieksperter. Vi har ett svært høyt faglig nivå innenfor både systemutvikling og metode. Vår kompetanse synliggjøres gjennom sertifiseringer, kurs og ikke minst fornøyde kunder. Vi er stolte håndtverkere som er opptatt av metodologi, Clean Code, Agile utvikling, Kanban og Scrum metodikk.

Microsoft fagområdet går på tvers av mange andre fagområder. Hvor de viktigste teknologiske satsingsområdene for oss per dags dato er Brukeropplevelse (UX), Frontend, Systemutvikling og DevOps. 

Dfind Consulting leverer kompetanse.


Bli en av oss

Nysgjerrige folk med forskjellig kompetanse gir nye perspektiver og styrker oss som selskap. Du bør ha relevant utdanning og minimum tre års erfaring som utvikler, UX eller UI-designer, systemarkitekt eller prosjektleder. Ta kontakt og bli med på laget!

Les om hvordan det er å jobbe hos oss