Naviger til forside. Bilde av Dfind Consulting logo

Frontend

Vi dekker ressurser innen utvikling og forvaltning av digitale tjenester. Det betyr systemutviklere, UX designere som tjenestedesign, interaksjonsdesign, visuell design og informasjonsdesign, agil prosjektledelse og konsulenter innen systemarkitektur. Vi jobber med alle teknologiske plattformer i ulike offentlige og private virksomheter.

Velg kompetanse:

Frontend

React kode

Frontend-fagmiljøet til Dfind Consulting er et av Norges ledende Frontend fagmiljøer med engasjerte og aktive konsulenter som jobber med svært fremtidsrettede teknologier, som leverer til prosjekter i alle størrelser og i flere ulike sektorer: Bank og Finans, Offentlig og Energi for å nevne de største.

Når det gjelder programmeringsspråk og språkfunksjoner har vi erfaring med både TypeScript og Javascript. Vi har også erfaring med å skrive om store prosjekter til TypeScript over tid. Vi følger med på hvordan Typescript utvikler seg med nye språkfunksjoner som legges til. Konsulentene våre har erfaring med flere rammeverk og bibliotek som for eksempel React, Angular, Vue.js og Svelte.js. Vi bruker Yarn og NPM som begge er gode package managere.

Vi verdsetter DevOps høyt og vi setter alltid opp automatisert bygg og deploy slik at man enkelt kan rulle frem og tilbake systemer. Vi har god erfaring med å utvikle infrastruktur på frontend i kubernetes containere og andre statiske hosting løsninger.

For å opprettholde god kodestandard og -kvalitet bruker vi linting og testing av frontend. Test av frontend kode blir mer og mer vanlig og med de gode verktøyene som nå utvikles er frontend testing ikke lenger noe du bare bør gjøre manuelt. Svært mange av våre konsulenter har erfaring med Jest og andre automatiserte verktøy for å skrive frontend unit-tester. Vi har også erfaring med å skrive ende til ende tester med Playwright, Storybook og Cypress.

Vi har erfaring med å skrive skreddersydd CSS med designsystem og har også erfaring med å bruker en rekke CSS rammeverk. Flere av våre frontend utviklere har erfaring med å jobbe tett på med UX og vi tar det for gitt og har erfaring med å jobbe med Universell utforming.

Sammen med våre kunder skaper vi moderne digitale tjenester.

Bli en av oss

Nysgjerrige folk med forskjellig kompetanse gir nye perspektiver og styrker oss som selskap. Du bør ha relevant utdanning og minimum tre års erfaring som utvikler, UX eller UI-designer, systemarkitekt eller prosjektleder. Ta kontakt og bli med på laget!

Les om hvordan det er å jobbe hos oss