Naviger til forside. Bilde av Dfind Consulting logo
Vårt formålHva får duHva vi kanVåre kunderBloggenMenneskeneKontakt oss

DevOps

Vi dekker ressurser innen utvikling og forvaltning av digitale tjenester. Det betyr systemutviklere, UX designere som tjenestedesign, interaksjonsdesign, visuell design og informasjonsdesign, agil prosjektledelse og konsulenter innen systemarkitektur. Vi jobber med alle teknologiske plattformer i ulike offentlige og private virksomheter.

Velg kompetanse:

DevOps

Person som studerer diagram

I Dfind Consulting er vi opptatt av å skape robuste og automatiserte Devops-løsninger som kommer kundene til gode.

Dfind Consulting sine konsulenter er utviklere som har vist til solid utdanning eller som i tillegg har flere års relevant erfaring fra prosjekter hvor blant annet Java, Kotlin, C#/.NET og Azure har vært eller er sentrale byggeblokker. Disse løsningene blir ofte levert i virtualiserte miljøer, hvor Openshift/Terraform/Kubernetes/Docker er sentrale begreper, og hvor man jobber etter DevOps-prinsipper.

Vi har flere konsulenter som har erfaring med Azure, AWS og Google Cloud platform som Cloud, inkludert prosjektsytemer som Azure DevOps, Jira, Gitlab og GitHub. Samtlige av våre konsulenter har erfaring med Git i prosjekt. Flere av våre konsulenter i Dfind Consulting har erfaring med å levere prosjekter med endringslogg og versjonering av koden. Og vi dokumenterer koden vi utvikler godt, gjerne med kodenær dokumentasjon og automatiserte tester.

Dfind Consulting har som mål og legger stor vekt på at alle prosjekter vi går inn i skal ha gode bygg og deploy pipelines. Samtlige av våre konsulenter har jobbet med DevOps og det er noe som vi stiller strenge krav til at man må ha jobbet med eller har svært god kjennskap til i rekrutteringsprosessen. Vi holder øye med utvikling og trender i markedet for å holde våre konsulenter oppdaterte på det nyeste og mest relevante. På denne måten følger vi ‘best practice’ for utvikling av DevOps.

Bygg

Flere av våre utviklere har erfaring med å sette opp og optimalisere bygg, og har erfaring med å sette opp bygg pipelines med flere ledd, som scanning av komponenter for å sørge for at pakker er sikre og at koden opprettholder ‘clean code’ standarder, caching av komponenter for å sikre at pakker ikke forsvinner fra det offentlige og at bygg feiler og prosjekter blir utsatt, testing av kode både i form av unit-tester og smoke-tester og ikke minst bygging av kode. I tillegg så er utviklerne våre opptatt av testing både i frontend og backend for å skape kvalitet i koden.

Deploy

Prosjektene vi utvikler skal være enkle å rulle tilbake og det skal være enkelt å fikse problemer i produksjon og fikse feil raskt ved å deploye ut på nytt. Vi er opptatt av å bygge DevOps systemer fra bunnen av, slik at DevOps er styrt at teamet og ikke tredjepart eller eksterne team som gjør endringer underveis eller forhindrer teamet i å jobbe effektivt. Dfind Consulting har en kultur for å levere systemer med god kvalitet, men er også opptatt av pragmatisk utvikling. Vi ser behov fremfor perfekte løsninger, og vi ser at teknisk gjeld kan være et verktøy fremfor en begrensning. Konsulentene våre er pragmatiske og har blitt lært opp i å levere små, hyppige leveranser fremfor å levere store leveranser.

Sammen med kunder er målet vårt med DevOps å bygge agile systemer.

Bli en av oss

Nysgjerrige folk med forskjellig kompetanse gir nye perspektiver og styrker oss som selskap. Du bør ha relevant utdanning og minimum tre års erfaring som utvikler, UX eller UI-designer, systemarkitekt eller prosjektleder. Ta kontakt og bli med på laget!