Hva kan vi
Vi jobber med systemutvikling, brukeropplevelser (UX), prosjektledelse, rådgivning og arkitektur.

Design og brukervennlighet

Illustrasjonsbilde
UX design handler om totalopplevelsen, selve brukeropplevelsen en bruker har i et møte med en digital tjeneste, system eller produkt.

Våre designere lytter og utvikler krav basert på innsikt, lager prototyper, tester og itererer til tjenesten tilfredsstiller brukeren og bedriftens krav. Vi jobber tverrfaglig med grafisk-, tjeneste- og interaksjonsdesignere for å lage løsninger med høy brukskvalitet og gode bruksopplevelser. Våre design-konsulenter har lang erfaring og jobbet med mange kunder i privat og offentlig sektor. Vi har særdeles god kompetanse på smidige brukersentrerte designprosesser og universell utforming.

UX og UI design
Mange lurer på hva som er forskjellen på UX og UI-designer. En interaksjonsdesigner jobber gjerne med selve flyten i en tjeneste og hvordan ulike systemer skal samarbeide optimalt slik at brukeren av tjenesten får en god opplevelse (UX), mens en grafisk designer lager utseendet/grensesnittet. Det vil si alt fra hvordan knapper er utformet, bredde, høyde, former og farger på tekstfelter, objekter og bilder, til hvilket til hvilke animasjoner man skal bruke (UI).

Forenklet kan man si at UX handler om hvordan en nettside eller digital tjeneste fungerer, mens UI er det grafiske uttrykket i tjenesten eller på websiden.
Både UX og UI er essensielle når man utvikler og lager digitale tjenester eller produkter. Fungerer UX og UI optimalt får du en god brukeropplevelse.

Våre konsulenter har lang erfaring innen både tjeneste-, interaksjon- og grafisk design og har løst mange utfordringer for store nasjonale aktører.

Bli en av oss

Nysgjerrige folk med forskjellig kompetanse gir nye perspektiver og styrker oss som selskap. Du bør ha relevant utdanning og minimum 3 års erfaring som utvikler, designer, arkitekt eller prosjektleder. Bli med på laget!