Naviger til forside. Bilde av Dfind Consulting logo

Hva kan vi

Vi dekker ressurser innen utvikling og forvaltning av digitale tjenester. Det betyr systemutviklere, UX designere som tjenestedesign, interaksjonsdesign, visuell design og informasjonsdesign, agil prosjektledelse og konsulenter innen systemarkitektur. Vi jobber med alle teknologiske plattformer i ulike offentlige og private virksomheter.

Systemutvikling

I dag kreves det kontinuerlig nye funksjoner i applikasjoner for å være konkurransedyktige, derfor er vi en smart samarbeidspartner som innehar kompetanse innen flere ulike frontend rammeverk, kunstig intelligent, maskinlæring, skytjenester, DevOps og solid backend kompetanse.

Design og brukervennlighet

Vi benytter design-metodikk som inkluderer sluttbruker, teknologer og forretningsutviklere under hele utviklingsløpet. Når design, teknologi og forretningsutvikling spiller på lag med sluttbruker, sikrer vi relevante og verdiskapende tjenester med høy brukskvalitet og gode bruksopplevelser.

Prosjektledelse og rådgiving

Et digitalt produkt skal fungere på flere platformer og enheter uten at kunden opplever at kvaliteten forringes. Det krever derfor god prosjektledelse som ser helheten og samtidig de enkelte komponentene i et utviklingsmiljø.

Systemarkitektur

Våre arkitekter ser helheten i infrastrukturen og sørger for at en agil utviklingsprosess kan gå så smertefritt som mulig. De beskriver hvordan ulike tjenester og produkter samhandler best mulig for å oppnå ønsket mål, uten nedetid for øvrige funksjoner.

Bli en av oss

Nysgjerrige folk med forskjellig kompetanse gir nye perspektiver og styrker oss som selskap. Du bør ha relevant utdanning og minimum tre års erfaring som utvikler, UX eller UI-designer, systemarkitekt eller prosjektleder. Ta kontakt og bli med på laget!

Les om hvordan det er å jobbe hos oss