Naviger til forside. Bilde av Dfind Consulting logo
Vårt formålHva får duHva vi kanVåre kunderBloggenMenneskeneKontakt oss

Universel Uforming

Vi dekker ressurser innen utvikling og forvaltning av digitale tjenester. Det betyr systemutviklere, UX designere som tjenestedesign, interaksjonsdesign, visuell design og informasjonsdesign, agil prosjektledelse og konsulenter innen systemarkitektur. Vi jobber med alle teknologiske plattformer i ulike offentlige og private virksomheter.

Velg kompetanse:

Universell Utforming (UU) handler om å gjøre tjenester, produkter og miljøer tilgjengelig for alle, uavhengig av alder, funksjonsevne og utfordringer. UU sikrer at alle kan delta, og utfolde, og bestemme selv på like vilkår. Det finnes heldigvis et sett retningslinjer for hvordan man skal bygge og forvalte tjenester med fokus på universell utforming. Alle alle våre designere har god kjennskap til disse retningslinjene (WCAG 2.0). Fra januar 2021 er det påkrevd at alle ikt løsninger skal være universelt utformet.

Universell utforming sikrer ikke bare at alle kan delta, det kan også bidra til å øke hastigheten på siden, bedre SEO og selvfølgelig gjøre kundeopplevelsen bedre for alle.

Alle ux designerne våre

Bli en av oss

Nysgjerrige folk med forskjellig kompetanse gir nye perspektiver og styrker oss som selskap. Du bør ha relevant utdanning og minimum tre års erfaring som utvikler, UX eller UI-designer, systemarkitekt eller prosjektleder. Ta kontakt og bli med på laget!