Naviger til forside. Bilde av Dfind Consulting logo
Vårt formålHva får duHva vi kanVåre kunderBloggenMenneskeneKontakt oss

Java

Vi dekker ressurser innen utvikling og forvaltning av digitale tjenester. Det betyr systemutviklere, UX designere som tjenestedesign, interaksjonsdesign, visuell design og informasjonsdesign, agil prosjektledelse og konsulenter innen systemarkitektur. Vi jobber med alle teknologiske plattformer i ulike offentlige og private virksomheter.

Velg kompetanse:

Java

Java kaffekrus

JVM-fagmiljøet til Dfind Consulting er et sterkt senior Java fagmiljø! Vi har engasjerte og aktive konsulenter som jobber med fremtidsrettede teknologier, som leverer til prosjekter i alle størrelser og i flere ulike sektorer: Bank og Finans, Offentlig og Energi for å nevne de største.

Med fagområdet i bunn har vi i fagområdet Java levert kompetanse til kunder som for eksempel Storebrand, TechnipFMC, Finn.no, Distribution Innovation, Gjensidige og NAV.

I fagområdet har vi erfaring med å levere skreddersøm av mikrotjenester med Kafka, Java og Kotlin. Dette er komplekse løsninger hvor vi i detalj er med på å utvikle kunders domener fra planlegging til implementasjon og vedlikehold. Vi leverer alt fra vedlikehold og fornying av legacy applikasjoner til nyutvikling av nye applikasjoner med komplekse forretningsdomener.

Dfind Consulting er også opptatt av IT-arkitektur basert på mikrotjenestedesign og domenedrevet utvikling med fokus på modularisering, integrasjonsmekanismer, ytelse, skalering og infrastruktur

Vi har mye erfaring med å levere Java orienterte Devops og infrastruktur løsninger med Kubernetes og med automatisert integrering i Gitlab, Azure devops og Github. På skytjenester har vi erfaring med å levere på Azure, AWS og Google Cloud Platform. Våre konsulenter har erfaring med å bruke flere rammeverk som Spring og Spring Boot.

Vi representerer et aktivt Java-miljø. Vi har ett svært høyt faglig nivå innenfor både systemutvikling og metode. Vår kompetanse synliggjøres gjennom sertifiseringer, kurs og ikke minst fornøyde kunder. Vi er stolte håndtverkere som er opptatt av metodologi, Clean Code, Agil utvikling, Scrum og Kanban metoder.

Java fagområdet går på tvers av mange andre fagområder. Hvor de viktigste teknologiske satsingsområdene for oss per dags dato er Brukeropplevelse (UX), Frontend og DevOps.

Dfind Consulting leverer kompetanse.


Alle systemutviklerne våre

Bli en av oss

Nysgjerrige folk med forskjellig kompetanse gir nye perspektiver og styrker oss som selskap. Du bør ha relevant utdanning og minimum tre års erfaring som utvikler, UX eller UI-designer, systemarkitekt eller prosjektleder. Ta kontakt og bli med på laget!