Naviger til forside. Bilde av Dfind Consulting logo
Vårt formålHva får duHva vi kanVåre kunderBloggenMenneskeneKontakt oss

Grafisk design

Vi dekker ressurser innen utvikling og forvaltning av digitale tjenester. Det betyr systemutviklere, UX designere som tjenestedesign, interaksjonsdesign, visuell design og informasjonsdesign, agil prosjektledelse og konsulenter innen systemarkitektur. Vi jobber med alle teknologiske plattformer i ulike offentlige og private virksomheter.

Velg kompetanse:

Grafisk design handler om å kommunisere visuelt, derfor kalles det også visuell kommunikasjon. Våre konsulenter utarbeider konsepter basert på det budskap som skal formidles til en målgruppe og formidler dette ved hjelp av farger, former, knapper, størrelser på tekst, informasjonsgrafikk, tabeller og valg av bilder. Grafisk design er et av de viktigste fagfelt når det skal et utvikles design system. Formålet med et designsystem er å sørge for at en visuelle profil forvaltes konsekvent på ulike digitale flater. Våre grafisk designere kjenner kravene som omhandler universell utforming særdeles godt. Meget forenklet kan man si at grafisk design handler om det visuelle laget sluttbrukeren ser og interagerer med. Der en interaksjonsdesigner utvikler informasjonsstrukturen, bekler en grafisk designer dette med visuelle virkemidler.

Alle ux designerne våre

Bli en av oss

Nysgjerrige folk med forskjellig kompetanse gir nye perspektiver og styrker oss som selskap. Du bør ha relevant utdanning og minimum tre års erfaring som utvikler, UX eller UI-designer, systemarkitekt eller prosjektleder. Ta kontakt og bli med på laget!