Mer enn bare teknologi

Vi er et konsulentselskap med fokus på systemutvikling. Vi har lidenskapelige systemutviklere som ønsker å gjøre en forskjell. Vi er opptatt av fagfeltet vårt, og brenner for det vi gjør.

Jobb hos oss

Vi er alltid ute etter dyktige systemutviklere og vi ser etter deg som synes ny teknologi er spennende og holder deg oppdatert på fagfeltet ditt. Du bør ha utdanning med fokus på systemutvikling samt 3 år eller lengre erfaring som systemutvikler, arkitekt, prosjektleder eller UX-designer.

Vi tilbyr noen av markedets beste betingelser, med dyktige kolleger og et sosialt miljø du ikke vil gå glipp av. Du får blant annet konkurransedyktig lønn, romslig teknologibudsjett, årlige sosiale turer, samt valgfrie kurs, seminarer og sertifiseringer.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Litt om oss

Dfind Consulting er et konsulentselskap som skaper utviklingsmuligheter for organisasjoner, bedrifter og mennesker. Vi jobber innen Java, .Net, Frontend, og mobil. Vi har en utpreget sosial profil med fokus på en trygg hverdag med prosjekter som gir en god faglig utvikling.

Kontakt.

Kontakt oss for fremtidige prosjekter eller om du kanskje ønsker å jobbe for oss.

Kontaktinfo

908 30 330

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Haakon VII's gate 5
0161 Oslo